Ontwerp

Bij N+L Landschapsontwerpers zijn we er voor allerlei ruimtelijke projecten.  Wij ontwerpen landschappen, landgoederen en recreatieterreinen zoals speeltuinen en campings. Daarnaast maken we plannen voor de openbare ruimte zoals parken, pleinen, sportvelden en het straatbeeld. Tenslotte ontwerpen wij de opzet van bijvoorbeeld erven, nieuwe woonwijken en bedrijventerreinen.

Passend bij de omgeving

Of het nu in een grote stad is, een klein dorp of het buitengebied, wij zorgen ervoor dat jouw plannen passen bij de omgeving. Hierbij zorgen we voor een goede balans tussen wensen, kaders en de landschappelijke kwaliteit.

Visualisatie

In onze ontwerpen vinden we visualisatie belangrijk wat betekent dat we duidelijk in kaart brengen hoe een nieuwe situatie er uit gaat zien. Door de vormgeving zorgen we voor het overbrengen van de juiste sfeer. Ter ondersteuning worden bijvoorbeeld doorsneden en sfeerbeelden gebruikt.

Landschappelijk ontwerp nodig?

Heb je een landschappelijk ontwerp nodig wat jouw vergunningsaanvraag volledig maakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met het ontwerp van jou project.