Landschappelijke inpassing uitbreiding loopstal

Dit agrarische bedrijf gelegen aan de rand van de kamp breidt haar loopstal uit, dit gaat gepaard met een landschappelijke inpassing. Deze landschappelijke inpassing is ontworpen om het landschap van de omgeving te behouden.

Geen beplanting aan de zuidzijde

Aan de zuidzijde van de uitbreiding is geen nieuwe beplanting nodig. De aanwezige groene zone zorgt voor een natuurlijke inpassing in het landschap.

Behoud van het landschap aan de noordzijde

Aan de noordzijde grenst een kamp. Dit is een verhoogde akker die in het verleden werd gebruikt om de akker vruchtbaar te maken. Om de akker te beschermen werden houtwallen en houtsingels aangeplant. In het Twentse landschap was het gebruikelijk om geen bomen te planten op de es of kamp. Om deze reden is dit ook niet meegenomen in het ontwerp van de landschappelijke inpassing.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Landschappelijke inpassing?

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden over Landschappelijke inpassing.