Vacature: Landschapsontwerper

Heb jij zin om deel uit te maken van ons gezellige team? In ons bedrijf kom je terecht in een bedrijf met enthousiaste collega’s. Ons groeiende bedrijf kent een breed scala aan werkzaamheden en opdrachtgevers. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. ‘Moeten werken’ wordt bij ons ‘mogen werken’. Elke vrijdag staat de borrel op het programma. Het sociale component vinden we erg belangrijk. Daarnaast ontspannen we regelmatig met elkaar. Een personeelsfeest, het bezoeken van een project of een meerdaagse trip voor de verbreding van je vakkennis.

Wat ga je doen?

Klanten komen bij ons omdat we altijd denken in mogelijkheden. We houden van creatieve oplossingen en zijn voortdurend vernieuwend bezig. Als landschapsontwerper werk je aan hoogwaardige, vernieuwende ontwerpen voor de buitenruimte. Je begint met een bezoek aan de projectlocaties om een goed beeld te krijgen voor je ontwerp. Vervolgens maak je schetsen en uitwerkingen om het plan goed in beeld te brengen voor je opdrachtgever. Onze basis ligt in Twente, maar we werken inmiddels in de provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht en Drenthe. Twents verstaan en spreken is dus prachtig, maar niet een pre.

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Je werkt vanuit ons prachtige boerderij kantoor om te kunnen sparren, maar je mag ook gedeeltelijk vanuit huis werken. De dagen zijn gevuld met het bezoeken van projectlocaties en het maken van schetsen, onderbouwingen en visualisaties. Gebruikmakend van je eigen verbeeldingskracht en verschillende grafische software zoals Photoshop, InDesign en Illustrator. Met jouw ontwerpen neem je de toekomstige gebruikers mee in de plannen. Jouw plannen zijn gericht op het landelijke gebied, landgoederen, parken & pleinen en begraafplaatsen. Dankzij jou wordt Nederland een stukje mooier.

Wat breng je mee?

Jij bent zelfstandig, professioneel, ondernemend en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je barst van creativiteit, bent sociaal en je blijft je kennis verbreden en ontwikkelen.

  • Werkweek: 24-40 uur.
  • Minimaal: HBO Larenstein TenL (of vergelijkbaar)
  • Werkervaring: Niet per se noodzakelijk, wat wel zeer gewenst is: stuur je meest creatieve portfolio mee!
  • Functieomschrijving: Afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring werk je aan kleine, middel of grote projecten. Dit kunnen de volgende projecten zijn: Ruimtelijke opgaven, parken en pleinen, landgoederen, uitbereidingen van woonwijken of recreatieterreinen en visies. 

Wat bieden we jou?

Je kunt bij ons tussen de 24 en 40 uur per week werken, met flexibele werktijden.

Wij zorgen voor uitstekende arbeidsvoorwaarden met een goed salaris en een zeer goede pensioenregeling. En belangrijker nog, we bieden jou de kans om met ons aan ons te gekke bedrijf te bouwen en jouw creativiteit werkelijkheid te laten worden.

Dus waar wacht je nog op? Stuur vandaag nog je sollicitatie met onderscheidende CV, motivatie en portfolio naar niek@landschap.nl of bel met Niek Hannink (06-83337880) en laat ons zien waarom jij die geschikte landschapsontwerper bent. We kijken uit naar jouw creatieve inbreng en wie weet trek jij binnenkort samen met ons erop uit om Nederland een stukje mooier te maken.

Ons team_N+L Landschapsontwerpers