Vacature: Adviseur Ruimtelijk Ontwikkeling

Heb jij zin om deel uit te maken van ons gezellige team? In ons bedrijf kom je terecht in een bedrijf met enthousiaste collega’s. Ons groeiende bedrijf kent een breed scala aan werkzaamheden en opdrachtgevers. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. ‘Moeten werken’ wordt bij ons ‘mogen werken’. Elke vrijdag staat de borrel op het programma. Het sociale component vinden we erg belangrijk. Daarnaast ontspannen we regelmatig met elkaar. Een personeelsfeest, het bezoeken van een project of een meerdaagse trip voor de verbreding van je vakkennis.

Wat ga je doen?

Klanten komen bij ons omdat we altijd denken in mogelijkheden. We houden van creatieve oplossingen en zijn voortdurend vernieuwend bezig. Als adviseur werk je aan hoogwaardige, vernieuwende projecten voor de buitenruimte; altijd met een raakvlak met landschap of groene inrichting. Je begint met een bezoek aan de projectlocaties om een goed beeld te krijgen van een project. Vervolgens stippel je de benodigde procedures en ruimtelijke trajecten en benodigdheden uit om een plan gerealiseerd te krijgen voor je opdrachtgever. Onze basis ligt in Twente, maar we werken inmiddels veelvuldig in de provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht en Drenthe. Twents verstaan en spreken is dus prachtig, maar niet een pre.

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Je werkt vanuit ons prachtige boerderij-kantoor midden in natuurgebied ‘Dal van de Mosbeek’ om te kunnen sparren, maar je mag ook gedeeltelijk vanuit huis werken. De dagen zijn gevuld met het bezoeken van projectlocaties, het begeleiden en uitwerken van ruimtelijke trajecten, het maken van onderbouwingen en contacten met opdrachtgevers en gemeenten. Gebruikmakend van je eigen kennis begeleid je opdrachtgevers in de realisatie van plannen. Jouw opdrachten zijn hoofdzakelijk gericht op ontwikkelingen in het landelijke gebied, landgoederen en openbare locaties zoals parken, pleinen, woongebieden en begraafplaatsen. Dankzij jou en jouw collega’s wordt Nederland een stukje mooier.

Wat breng je mee?

Jij bent zelfstandig, professioneel, ondernemend en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je bezit kennis van de ruimtelijke ordening en kan ruimtelijke onderbouwingen en/of motivaties opstellen, bent sociaal en je blijft je kennis verbreden en ontwikkelen.

  • Werkweek: 24-40 uur.
  • Opleidingsniveau: HBO of WO, studierichting ruimtelijke ontwikkeling
  • Werkervaring: kennis van ruimtelijke ontwikkelingen in het landelijk gebied is gewenst.
  • Functieomschrijving: Afhankelijk van je kennis, opleiding en ervaring werk je aan kleine, middel of grote ruimtelijke projecten. Dit kunnen de volgende projecten zijn: erftransformaties, natuurontwikkeling, parken en pleinen, landgoederen, uitbreidingen van woonwijken of recreatieterreinen en visiedocumenten.

Wat bieden we jou?

Je kunt bij ons tussen de 24 en 40 uur per week werken, met flexibele werktijden. Je komt in een deskundig team te werken bestaande uit landschapsontwerpers en ruimtelijke adviseurs. Samen dragen we zorg voor de uitwerking en begeleiding van ruimtelijke projecten.

Wij zorgen voor uitstekende arbeidsvoorwaarden met een goed salaris en een zeer goede pensioenregeling. En belangrijker nog, we bieden jou de kans om met ons aan ons te gekke bedrijf te bouwen en jouw creativiteit werkelijkheid te laten worden.

Dus waar wacht je nog op? Stuur vandaag nog je sollicitatie met onderscheidende CV en motivatie naar niek@landschap.nl of bel met Niek Hannink (06-83337880) en laat ons zien waarom jij die geschikte persoon bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw inbreng en wie weet trek jij binnenkort samen met ons erop uit om Nederland een stukje mooier te maken.

Ons team_N+L Landschapsontwerpers