STAGE/AFSTUDEREN: Landschapsontwerper

Heb jij zin om deel uit te maken van ons gezellige team? In ons bedrijf kom je terecht in een bedrijf met enthousiaste collega’s. Ons groeiende bedrijf kent een breed scala aan werkzaamheden en opdrachtgevers. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. ‘Moeten werken’ wordt bij ons ‘mogen werken’. Elke vrijdag staat de borrel op het programma. Het sociale component vinden we erg belangrijk. Daarnaast ontspannen we regelmatig met elkaar. Een personeelsfeest, het bezoeken van een project of een meerdaagse trip voor de verbreding van je vakkennis. Ook als stage of als afstuderen vinden wij het belangrijk dat je het volledige plaatje ervaart.

Wat ga je doen?

Klanten komen bij ons omdat we altijd denken in mogelijkheden. We houden van creatieve oplossingen en zijn voortdurend vernieuwend bezig. Als landschapsontwerper werk je aan hoogwaardige, vernieuwende ontwerpen voor de buitenruimte. Je begint met een bezoek aan de projectlocaties om een goed beeld te krijgen voor je ontwerp. Vervolgens maak je schetsen en uitwerkingen om het plan goed in beeld te brengen voor je opdrachtgever. Je werkt dus niet aan een denkbeeldige opdracht, maar je bent werkzaam in de praktijk. Vanzelfsprekend heb je begeleiding vanuit ons bedrijf zo veel als dat nodig blijkt te zijn.

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Je werkt vanuit ons prachtige boerderij kantoor om te kunnen sparren, maar je mag ook gedeeltelijk vanuit huis werken. De dagen zijn gevuld met het bezoeken van projectlocaties en het maken van schetsen, onderbouwingen en visualisaties. Gebruikmakend van je eigen verbeeldingskracht en verschillende grafische software zoals Photoshop, InDesign en Illustrator. Met jouw ontwerpen neem je de toekomstige gebruikers mee in de plannen. Jouw plannen zijn gericht op het landelijke gebied, landgoederen, parken & pleinen en begraafplaatsen. Dankzij jou wordt Nederland een stukje mooier. Daar waar jij nog niet alle competenties bezit, helpen we je graag om dat wel te krijgen.

Wat breng je mee?

Jij bent zo als mogelijk zelfstandig, professioneel, ondernemend en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je barst van creativiteit, bent sociaal en je bent bereid om je kennis te verbreden en te ontwikkelen.

  • Werkweek: 32-40 uur.
  • Minimaal: HBO Larenstein TenL (of vergelijkbaar)
  • Werkervaring: Niet noodzakelijk: stuur wel je meest creatieve portfolio mee!
  • Functieomschrijving: Afhankelijk van je kennis, ervaring, opleiding en profielkeuze werk je aan kleine, middel of grote projecten. Dit kunnen de volgende projecten zijn: Ruimtelijke opgaven, parken en pleinen, landgoederen, uitbereidingen van woonwijken of recreatieterreinen en visies.

Wat bieden we jou?

Je komt bij ons tussen de 32 en 40 uur per week werken, met flexibele werktijden.

Wij zorgen voor uitstekende arbeidsvoorwaarden met een fatsoenlijke vergoeding. We bieden jou de kans om onderdeel te zijn van ons te gekke bedrijf en bieden de kans om jouw creativiteit werkelijkheid te laten worden.

 

Dus waar wacht je nog op? Stuur vandaag nog je sollicitatie met onderscheidende CV, motivatie en portfolio naar niek@landschap.nl of bel met Niek Hannink (06-83337880) en laat ons zien waarom jij die geschikte persoon bent. We kijken uit naar jouw creatieve inbreng en wie weet trek jij binnenkort samen met ons erop uit om Nederland een stukje mooier te maken.

Ons team_N+L Landschapsontwerpers