Wonen aan de koesteeg

Hoek Bouwprojecten schakelde N+L in voor het opstellen van een groenplan voor de nieuwbouw aan de Koesteeg in Dalfsen. Deze locatie ligt aan de rondweg van Dalfsen en wordt ontwikkeld op een agrarisch stuk grond aan de rand van een bestaande woonwijk. Zorgvuldige inpassing was hierbij van groot belang. In het uitgewerkte groenplan zijn groene randen, wadi’s en groene erfgrenzen geïntroduceerd. Tijdens de participatie avond met de omgeving is het groenplan gepresenteerd. N+L heeft de diverse groenkeuzes voorgelegd en samen met de bewoners zijn er definitieve keuzes gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een gedragen groenplan die is opgesteld samen met de omgeving.

Locatie: Dalfsen Koesteeg
Jaar: 2019
Thema: Gebiedsontwikkeling
Opdrachtgever: Aannemersbedrijf Hoek Bouwprojecten
Samen met: Gemeente Dalfsen, Proviel