Rood voor Rood_N+L Landschapsontwerpers

Twee unieke woningen in klassieke Twentse stijl

Met de inzet van bebouwingsmeters werd het recht vergaard voor twee extra woningen. Bekijk hier het project.
Bekijk meer

Rood voor rood

Met Rood voor Rood, Ruimte voor Ruimte dan wel soortgelijke regelingen of functieveranderingen is het mogelijk om landschap ontsierende bebouwing te slopen en hiermee één of meerdere woonrecht(en) te genereren. Denk hierbij aan vervallen stallen of bebouwing die niet meer gebruikt wordt voor het doeleinde waarvoor ze ooit gebouwd zijn. Veelal gaat het om agrarische gebouwen.

Schuren voor wonen

Aan regeling zijn voorwaarden gekoppeld. Het is de bedoeling dat het woonrecht op een juiste manier wordt ingepast binnen de bestaande kaders en dat het omliggende landschap hier naadloos op aansluit. Niet overal is hetzelfde toegestaan. Er is vrijwel altijd sprake van maatwerk. In elke gemeente en/of provincie is de regeling in detail anders door andere voorwaarden. N+L Landschapsontwerpers heeft zeer ruime ervaring op dit gebied in verschillende provincies.

Wij staan voor je klaar

Bij N+L Landschapsontwerpers staan we voor je klaar om samen te kijken naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen met regeling omtrent ‘schuren voor wonen’.