Uitbreiding camping

Voor een camping hebben wij een landschappelijke inpassing mogen opstellen. Bij deze camping was uitbreiding reeds gerealiseerd door een bestemmingsplanprocedure, maar de daadwerkelijke invulling moest later nog bepaald worden. In overleg met de eigenaar is een plan opgesteld dat voldoet aan de wensen van zowel de eigenaar, de bezoeker en de landschappelijke eisen.
Bekijk meer

Ontwikkeling camping

Er kwam een aanvraag binnen van een camping die de bestaande capaciteit graag wilde uitbreiden van 25 naar 80 plaatsen. N+L stelde de landschappelijke inpassing op voor deze camping-eigenaren. Met de regeling ‘Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving’ kan zo’n vraagstuk voor bedrijven in het buitengebied mogelijk worden gemaakt.
Bekijk meer

Recreatiepark Holten

Samen met architectenbureau Palazzo heeft N+L een landschapsplan opgesteld voor een recreatiepark in Holten aan de voet van de Holterberg. Het resultaat is een ontwerp van een park dat zich op natuurlijke wijze voegt in het landschap.
Bekijk meer

Rhoonse Weide

In 2013 is er een uitvraag geweest van de gemeente voor verdere ontwikkeling van de Rhoonse Weide. Hiervoor is een economische drager nodig. In samenwerking met partijen is er gezocht naar mogelijkheden waarbij ruimte is gemaakt voor programma, maar waar ook goed gelet is op de omgeving.
Bekijk meer