Tuin Daarlerveen

Bij een tuinontwerp is het belangrijk om de zichtlijnen vanuit de woning mee te nemen in het ontwerp buiten de woning. Woning en tuin dienen naadloos op elkaar aan te sluiten en samen één geheel te vormen. In dit ontwerp in Daarlerveen hebben we dat goed terug laten komen.
Bekijk meer

Ontwikkeling Rood voor Rood Tubbergen

In de gemeente Dinkelland biedt de Rood voor Rood regeling (RvR) een uitkomst wanneer 1000m2 aan landschap ontsierende gebouwen wordt gesloopt in ruil voor het verkrijgen van een compensatie woning. Twee opdrachtgevers hadden de beschikking over een slooplocatie, maar kwamen sloopmeters tekort om te voldoen aan de RvR regeling. N+L heeft in deze bijzondere casus beide vragen gecombineerd.
Bekijk meer

Tuin Wierden

In samenwerking met Veldscholten-Molenaar Hoveniers is dit tuinontwerp in Wierden tot stand gekomen voor een particuliere klant. De zichtlijnen vanuit de woning vormen een belangrijk uitgangspunt bij het begin van een tuinschets. Bij elke nieuwe opdracht houden we dit scherp in ons achterhoofd.
Bekijk meer

Tuin Tiel

Een eigenaar van een prachtige locatie in Tiel schakelde onze hulp in. Deze opdrachtgever vroeg ons een tuinontwerp uit te werken. Het doel; een grotere samenhang tussen woning en tuin. De zichtlijnen vanuit het woonhuis zijn hierin van essentieel belang. De woning en de tuin dienen een compleet geheel te vormen.
Bekijk meer

Tuin Oldenzaal

Dit tuinontwerp in Oldenzaal is tot stand gekomen in samenwerking met Rob Kemperink Hoveniers. Bij ieder tuinontwerp is het belangrijk om de zichtlijnen vanuit de woning bloot te leggen. Een brede tuin? Dan heb je veel mogelijkheden. Een kleine tuin of lang en smal? Ga dan op zoek naar manieren om deze ruimer of breder te laten ogen.
Bekijk meer