Buitenbad De Kuiperberg Ootmarsum

Het bijzonder mooi gelegen buitenbad in Ootmarsum was toe aan een grondige vernieuwing. Lokale partners en vrijwilligers werden ingeschakeld om dit mogelijk te maken. In samenwerking met de gemeente Dinkelland en Artica is een ruimtelijk ontwerp opgesteld. Artica heeft zich binnen deze opdracht hoofdzakelijk gericht op de uitstraling van de bebouwde omgeving en N+L heeft het totaalplan voor de terreininrichting opgesteld.
Bekijk meer

De Amanshoeve

Er diende zich een vraagstuk aan van een zorgboerderij die haar bestaande capaciteit verder wilde uitbreiden. Met de regeling ‘Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving’ kan zo’n vraagstuk voor bedrijven in het buitengebied mogelijk worden gemaakt. Een belangrijk uitgangspunt waar rekening mee gehouden diende te worden, was het respect voor het ontginningslandschap.
Bekijk meer

Ontwikkeling bedrijfsterrein

Een zakelijke ondernemer zocht hulp bij het samenvoegen van een bedrijfsterrein dat door grote groei inmiddels bestond uit diverse bedrijfspanden. Het bedrijf is door aankoop van diverse panden, aan weerszijden van de weg komen te liggen. N+L werd ingeschakeld om invulling te geven aan het terrein waarbij realisatie van voldoende parkeerplaatsen een belangrijk uitgangspunt was.
Bekijk meer

Uitbreiding voor een bedrijf in de logistiek

Er diende zich een vraagstuk aan van een ondernemer die actief is in de verkoop van transportvoertuigen. De bestaande bedrijfscapaciteit mocht verder uitgebreid worden. Met de regeling ‘Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving’ kan zo’n vraagstuk voor bedrijven in het buitengebied mogelijk worden gemaakt.
Bekijk meer

Parkhotel de Wiemsel

Parkhotel de Wiemsel te Ootmarsum heeft N+L gevraagd voor het ontwerp van de gehele buitenruimte rondom het hotel. In samenwerking met hoveniersbedrijf Rob Kemperink hebben we krachten gebundeld.
Bekijk meer