Parkhotel de Wiemsel

Parkhotel de Wiemsel te Ootmarsum heeft N+L gevraagd voor het ontwerp van de gehele buitenruimte rondom het hotel. In samenwerking met hoveniersbedrijf Rob Kemperink hebben we krachten gebundeld. Een succesfactor van N+L was de reeds aanwezige lokale kennis voor dit plan, het was duidelijk dat het te ontwerpen terrein erg nat bleek. Een meanderende bron die door het gebied loopt, waarbij diverse paden worden gecombineerd voor bezoekers van het hotel, heeft de basis gevormd voor het ontwerp. Door deze beekloop kan water eenvoudig afgevoerd worden al dan niet in combinatie met drainage. Zowel het ontwerp als de juiste begeleiding van het proces is van groot belang om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Locatie: Ootmarsum
Jaar: 2015
Thema: Buitenruimte & terrein
Opdrachtgever: Hotel eigenaar
Samen met: Rob Kemperink Hoveniersbedrijf